İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları
Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ÇALIŞAN MEMNUNİYETİNİ ARTTIRMAYA YÖNELİK UYGULAMA

Başarılı çalışmanın güçlü çalışanlarla mümkün olabileceği düşüncesi ile hiçbir çalışanımızı ayırt etmeksizin çalışanlarımız için ofis egzersizleri  ve fiziksel egzersiz programları düzenlenmiştir. Yoğun iş temposundan uzaklaşmaları, kendini iyi hissetmeleri, çalışanlar arasında etkili iletişim ortamının sağlanmasını desteklemek, çalışanların yönetim tarafından değerli olduğunu hissettirmek ve kurumsal aidiyet oluşturmak adına hastanemiz gebe eğitiminde görevli, bu konuda eğitimlerini almış sağlık çalışanları tarafından haftada iki gün mesai saatleri dışında 1 saatlik dersler uygulanmaya başlanmıştır.

Çalışanlarımızın  verimli şekilde çalıştırılabilmesini sağlamak çalıştığı iş yerinden memnun olması sağlamayı ümit etmekteyiz.